/>

 Autodealer lokaal zichtbaar online

Bij H-Point, officiële merkdealer van Hyundai in Dordrecht en omstreken, groeide de behoefte om de website te vernieuwen en klaar te maken voor de toekomst. Om de website up-to-date te maken, zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd met als doel het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid. De website van H-Point is nu full-responsive en volledig gerestyled, voorraad is realtime zichtbaar en de lokale vindbaarheid is geoptimaliseerd. Iets dat voor een autodealer met een sterke lokale focus erg belangrijk is! 

 

 

De wensen van H-Point

Full-responsive website

Real-time weergave van de voorraad

Lokale vindbaarheid

Presentatie en zichtbaarheid van voorraad

De online presentatie van voorraad is voor autodealers enorm belangrijk. Advertenties moeten altijd up-to-date en vooral onderscheidend zijn. Er is daarom een koppeling gemaakt met AutoWheelerDelta, een Occassion Management Systeem. Om ervoor te zorgen dat voorraad realtime zichtbaar is, is er een koppeling met het RDW (instelling die de registratie van gemotoriseerde voertuigen verzorgt) en het DMS gemaakt.

Om de bezoeker te helpen in de oriëntatiefase zijn er nieuwe functionaliteiten aan de website toegevoegd. Denk hierbij onder andere aan een financieringscalculator (om potentiële kopers een indicatie van de financieringskosten te geven) en een brochureaanvraag-mogelijkheid. Aangezien H-Point lokaal is georiënteerd, hebben we ook de lokale vindbaarheid van de website geoptimaliseerd.

Full-responsive website

Gebruik van de smartphone en tablet neemt alleen maar toe. Zeker om research te doen, gebruiken consumenten deze middelen steeds vaker. Bied je geen gebruiksvriendelijke ervaring op deze apparaten, dan haakt de consument af en kan je verkopen mislopen. Samen met H-Point zijn we daarom gaan kijken hoe we dit konden voorkomen en daarom hebben we de website full-responsive gemaakt. Tevens is het complete design op de schop gegaan en is de site volledig gerestyled.

 

Ben je op zoek naar een full-responsive website met een realtime zichtbaarheid van de voorraad?