Groothandel

Technologie biedt de groothandel de mogelijkheid om meerwaarde toe te voegen aan de handelsketen. Door retailers in- en verkooptools te bieden, processen te optimaliseren en samen te werken onderscheid je je van de concurrent en ben je klaar voor de toekomst.

Uitdagingen voor groothandelaren

Nergens in de handelsketen zijn veranderingen zo zichtbaar als bij groothandelaren. De markt wordt steeds transparanter. Het wordt gemakkelijker om via internet rechtstreeks bij bijvoorbeeld Chinese fabrikanten te bestellen. Retailers en fabrikanten proberen steeds vaker tussenpartijen uit te schakelen. De traditionele groothandel heeft het moeilijk en voelt meer dan ooit de noodzaak om meerwaarde te bieden en zijn afnemers te ondersteunen.

Wij geloven in een groot groei-potentieel voor groothandelaren. De code die we schrijven stelt groothandelaren in staat echte meerwaarde te bieden. Dit doen we door de handelsketen te digitaliseren. Specifiek voor de groothandel worden hiermee kansen gerealiseerd door te verbinden, extra service te verlenen en eigen processen te optimaliseren, onder andere door data-integratie.

B2B-webshop

Maak het klanten gemakkelijk om op elk moment een bestelling te plaatsen. Zorg dat het proces tussen webshop en ERP naadloos geïntegreerd is. De B2B webshop is hiervoor hét perfecte middel.

Workflow apps

Apps zijn ook hét middel om processen binnen je eigen organisatie te optimaliseren en papier te verbannen. Ontsluit processen naar de werkvloer of het magazijn en digitaliseer zoveel mogelijk werkzaamheden met een workflow app. Doordat alle data centraal wordt opgeslagen is een wijziging in het systeem direct voor iedereen zichtbaar.

Ontsluiten en koppelen van data

De data die je levert, is minstens zo belangrijk als het product. De informatie die fabrikanten meeleveren bij hun producten moet door naar de retailers. Om dit deze informatie beschikbaar te maken voor retailers moeten er koppelingen worden gemaakt met diverse systemen. 

MAAK KENNIS MET ANKO

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Ik maak graag vrijblijvend kennis!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?