Upgrade je platform

Heeft jouw bestaande webapplicatie of app een serieuze upgrade nodig? Waar zit exact het grootste knelpunt? We zoeken het voor je uit en helpen je met de oplossing! Herken jij jouw platform in:

  • instabiliteit
  • draait op verouderde techniek
  • stagneert in groei bezoekersaantallen
  • ontwikkelt zich niet snel genoeg binnen de huidige mogelijkheden
  • voldoet niet genoeg aan de vraag van je doelgroep

Kortom: jouw platform begint te piepen en te kraken. Maar jouw ambities voor een betrouwbaar, schaalbaar en stabiel groeiend platform zijn onverminderd hoog. Tijd voor een review.

Meesters in opsporen: Quickscan

Met de Quickscan door onze developers nemen wij jouw bestaande webapplicatie of app onder de loep. En herleiden razendsnel de achilleshiel van het platform. In een uitgebreid second opinion doen wij verslag van de knelpunten. En geven advies in hoe je jouw platform weer in de lift krijgt.

Van knelpunt naar ontwikkelpunt

Wil jij van de knelpunten op jouw platform ontwikkelpunten maken? Code is onze tweede taal. We leveren op maat ontwikkelde platforms, gebouwd op Umbraco en Azure. Hiermee ben je ervan verzekerd dat jouw platform veilig en schaalbaar is. En altijd maximaal presteert.

‘Ons klantenbestand groeide naar internationale hoogte. Daar was ons platform niet op voorbereid. Ons ontwikkelteam kon vervolgens bijna geen nieuwe features bouwen zonder dat er iets omviel. De Quickscan liet al snel zien dat het haperde in de techniek. Die was niet gebouwd voor grote gebruikersaantallen. Dutch Grit bouwde een platform waardoor onze website veel stabieler is en een hogere performance heeft.’

Internationaal tijdregistratie platform  Directeur/Eigenaar

Meester in Code

Wil je weten hoe we met ons developmentteam jouw idee omzetten naar een app of webapplicatie?

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?