Apps voor logistiek

Workflow apps

Apps zijn hét middel om processen binnen je organisatie te optimaliseren. De basis van elke optimalisatie is gebaseerd op het idee dat alle informatie centraal opgeslagen en beschikbaar moet zijn. Data is dan beter te beveiligen en te ontsluiten voor medewerkers (op verschillende rechtenniveaus). De gewenste gegevens zijn dan op elke apparaat, op elk gewenst moment door elke medewerker op te roepen en een wijziging op één plek is direct voor iedereen zichtbaar. Zo werkt je altijd met gegevens die up-to-date zijn. Afhankelijk van je processen, werkmethodes en huidige IT-systemen zijn er twee varianten: digitalisatie van informatie en volledige digitalisering.

Digitaliseren van informatiestromen

Om de papieren informatiestroom te reduceren, wordt er een workflow app ingezet. Scan documenten in met barcodes en sla deze digitaal op in een systeem. Zodra het document in het systeem is opgeslagen, kunnen andere belanghebbenden het proces overnemen: ondertekenen, opvolgen etcetera. Deze workflow app wordt veel gebruikt om facturen, (pak)bonnen, declaraties en urenlijsten te verwerken.

Volledige digitalisering

Het is vaak helemaal niet meer nodig dat data een systeem uit gaat. Werken met (stootvaste) tablets en smartphones maken de printer voor een groot deel onnodig. Het tekenen van (pak)bonnen, indienen van urenlijsten, ondertekenen van facturen, doorzetten van orders naar heftrucks en het tonen van informatie in het magazijn. Het zijn allemaal dé perfecte werkzaamheden om volledig digitaal te verwerken.

Het werkt prettig voor je medewerkers, bedrijfs- en privacygevoelige gegevens worden veilig opgeslagen, er worden regelmatig back-ups gemaakt, processen worden digitaal opgezet en gewaarborgd en papier met bedrijfs- en of privacygevoelige gegevens worden veilig opgeslagen.

MAAK KENNIS MET ANKO

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Ik maak graag vrijblijvend kennis!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?