.NET review and support

.NET Review en Support

De kracht van ons development team staat voor je klaar. We helpen je uit de brand met reviews en performanceoptimalisaties. We ondersteunen je team bij de volledige lifecycle van de applicatie.

Optimale codekwaliteit

Je ontwikkelt .NET webapplicaties, maar tijdens het bouwen loopt je team tegen de nodige beperkingen aan. Dit heeft direct effect op de kwaliteit van het product, de organisatie en op ten duur raakt dit ook je klanten. Projectmatig zorgt dit voor problemen met tijd, budget en capaciteit. Wij zeggen: code schrijven is een ambacht. Net als bij ambachtelijke producten is elk project uniek en zijn aandacht, vakbekwaamheid en ervaring doorslaggevend voor het slagen van een project. Wanneer er geen strakke controle plaatsvindt op kwaliteit, gaat de codekwaliteit van developers variëren en wordt de architectuur niet nageleefd. Dit leidt tot slecht presterende en onoverzichtelijke code. Met als resultaat terugkerende bugs, een steeds lagere performance en moeizame projecten.

Everyone knows that debugging is twice as hard as writing the code in the first place. So if you’re as clever as you can be when you write it, how will you ever debug it? Brain Kernighan “The Elements of Programming Style"

Meerwaarde van reviews

Regelmatig reviewen van code, architectuur en processen is misschien wel de meest effectieve en leerzame manier om de kwaliteit en continuïteit in een ontwikkelteam te waarborgen. Het wordt door veel developers zelfs gezien als de meest leerzame vorm van feedback en training. Kennis die meteen in de code wordt toegepast zorgt voor naleving van kwaliteitstandaarden en de architectuur. De formule voor groeipotentieel van een bedrijf.

Dutch Grit is een professionele ontwikkelorganisatie

met een constante focus op technologie.
Als projectenbureau zijn we ervaren .NET developers met een brede kennis van front- en backend. Bij Dutch Grit zijn we echte problem solvers. Vakmensen met het hart op de juiste plek. Liefde voor het vak, passie voor de klant.

Code is de basis waarop we bedrijven laten excelleren.

Alles willen verbinden, systemen met elkaar laten praten, blokkades wegnemen, het onmogelijke mogelijk maken. Daar krijgen we energie van en zijn we trots op. Wij geloven in de schoonheid van code. Webdevelopment is een ambacht en met de precisie van een ambachtsman creëren we via onze code een fundament voor bedrijven om op verder te bouwen en te groeien. Onze missie is ‘better performance, built on code’. Dat betekent dat we met een ontwikkelproces een architectuur bouwen en code schrijven die gemaakt is om te excelleren, goedkoop in onderhoud is en tegelijk flexibel omgaat met klantwensen.

Met deze filosofie bouwen wij online cloud diensten voor onze klanten:

 We bedenken ze zelf of we ondersteunen andere ontwikkelteams daarbij. In het bijzonder .NET ontwikkelteams met maximaal acht developers. Deze kennis zetten we in om jouw code te reviewen. We reviewen bestaand werk, geven advies over nieuwe ontwikkelingen, trainen medewerkers en springen acuut bij als een urgent probleem zich voordoet binnen de organisatie. Je kunt vertrouwen op een team met alle disciplines dat naast het eigen team staat en met raad en daad bijstaat waar en wanneer dat nodig is. 

Ons proces start heel simpel

We komen graag meteen ter zake. We starten met een telefonische intake, direct gevolgd door de code review en indien mogelijk een eerste performance hotfix. De uitkomsten bespreken we persoonlijk met je. Zo weet jij meteen wat er beter kan en kunnen wij meteen inhoudelijk meedenken.

 

Wij beantwoorden graag je vraag over:

C#, Typescript, HTML, CSS3, Angular, Microsoft Azure, .NET Standaard, .NET Core, Microsoft SQL Server, RavenDB, Umbraco, NopCommerce, Cordova, Xamarin  

MAAK KENNIS MET ANKO

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Ik maak graag vrijblijvend kennis!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?