Blijf met jouw app bovenop je doelgroep

Ga voor Custom Development!

Jouw webapplicatie of app staat als een huis. En gaat live. What’s next? Nu begint het pas echt!

Je wilt mee met de belangrijkste ontwikkelingen en de functionaliteit van jouw platform voortdurend verbeteren. Bijvoorbeeld met een aanpassing in het design, een nieuwe feature of een extra functie. Kortom: je wilt dat jouw platform optimaal blijft aansluiten bij de behoefte van jouw doelgroep, zodat jouw organisatie blijft groeien. En dat heeft constante aandacht nodig. Laat dat maar aan ons over!

Exclusieve ondersteuning

Ons Custom Development team zorgt ervoor dat jouw platform optimaal blijft aansluiten bij jouw doelgroep. Wij bieden exclusieve ondersteuning. Hierin staat een vast team van ontwikkelaars geheel tot jouw beschikking voor aanpassingen en optimalisering van jouw platform. Of dit nu voor een dag(deel), een aantal dagen per week of de gehele week is. Onze developers staan voor je klaar.

Zo werkt het

We bepalen samen wat de hoogste prioriteit van de week is om jouw platform naar een nog hoger niveau te tillen.

Aanpassingen en verbeteringen pakken we direct op en voeren we uit.

We testen de applicatie zorgvuldig en gaan live.

We zetten wijzigingen ’s nachts live. Zo blijft jouw platform maximaal bereikbaar.

Altijd een vast team in een vast ritme.

Als online dienstverlener is onze website het startpunt van al onze (potentiële) klanten. Dat vraagt om een duidelijk en innovatief platform en wij zijn blij Dutch Grit hierin onze partner te kunnen noemen. Van meedenken met technische SEO vraagstukken tot implementatie van nieuwe tools om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Het development team denkt mee en zorgt voor resultaat. Zo bouwen we samen aan het meest transparante financieringsplatform voor ondernemers.’

Financial lease  Daan

Meesters in Custom Development

Wil je weten hoe het Custom Development team jouw organisatie laat groeien?

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?