Nieuwe concepten

We leven in het gouden tijdperk voor online diensten. Maar wist je ook dat 80% van de nieuwe diensten en apps na 1 jaar niet meer bestaat? Wij helpen je met het uitwerken van je concept, de realisatie van de dienst en het continu bouwen van precies dat wat de klant wilt.

Maximale klantbeleving realiseren

Online consumentengedrag is heel anders dan tien jaar geleden en zakelijke klanten verwachten dezelfde ervaring die ze privé als consument ook kennen. Ze verwachten een gebruiksvriendelijke en persoonlijke dienstverlening via portalen, apps en webshops. Ze verwachte een goedkoop SAAS abonnement waarmee ze direct na afsluiten aan de slag kunnen.

Veel organisaties hebben moeite hierin te voorzien. Het landschap bestaat uit complexe IT-systemen en er is beperkte IT-capaciteit. Werken met technologie moet sneller, eenvoudiger en meer flexibel. Alleen dan kan de hele organisatie zich kan richten op de steeds kritisch wordende klant.

Onvergetelijke gebruikerservaring geïntegreerd met de bedrijfsprocessen

Webdevelopment begint met het vormgeven van een onvergetelijke gebruikerservaring. Vaak pakt men het probleem te direct aan en worden aannames niet goed getoetst. Dit resulteert in de verkeerde oplossing die niet de impact maakt die nodig is.

Wij geloven in een gedegen proces waarin we samen met jouw klanten de oplossing ontwerpen, testen en valideren. Dit is een specialisme waarvoor wij samenwerken met hoogwaardige expertisepartners. Zodoende maken we alleen wat je echt nodig hebt en formuleren we op basis van data in 1 keer de perfecte oplossing.

De magie van het ontwerp komt tot leven in de perfecte uitwerking van de gebruikersinterface en naadloze integratie van systemen.

MAAK KENNIS MET ANKO

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Ik maak graag vrijblijvend kennis!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?