Dock Four

Zelf wanden ontwerpen op Dock Four website

De wanden in een woning zijn sfeerbepalend en zeggen veel over wie de bewoner is en wat die doet. Op basis van dat idee biedt Dock Four slimme en stijlvolle wandpanelen, die functionaliteit en persoonlijkheid combineren. Deze Stylepads zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, en indien gewenst kunnen er functionals aan worden toegevoegd. Om de consument te inspireren, hem een goed beeld te geven van wat mogelijk is en hem de gewenste configuratie eenvoudig te laten bestellen, hebben wij een website, webshop en muurconfigurator ontwikkeld.

Voordelen voor Dock Four

  • Het bevordert de (online) omzet van Stylepads
  • Het versterkt de concurrentiepositie van Dock Four
  • Het speelt in op de wensen en behoeften van consumenten

Samen groeien

Dock Four heeft de ambitie wereldwijd te groeien. Om consumenten te inspireren en de producten te presenteren op een manier die de veelzijdigheid toont, is gekozen voor een visualisatieoplossing op basis van de visualisatiemotor van onze partner Picario. Vanuit Dutch Grit werken we intensief samen met Picario. Zo is alles, van de website, webshop, muurconfigurator tot het bewerking van het benodigde beeldmateriaal, onder één dak geregeld.

De samenwerking met Dutch Grit en de betrokkenheid waren heel goed en prettig. Het fijnst aan de samenwerking was de korte periode voor lifegang van de website. Er is toen echt volle aandacht en capaciteit beschikbaar gemaakt vanuit Dutch Grit. All hands on deck. Robin Blok, Brand Manager bij Dock Four

Voordelen voor de consument

  • De productpresentatie van de wand is levensecht
  • De consument heeft altijd unieke en persoonlijke wandpanelen
  • Men kan eenvoudig een eigen ontwerp samenstellen

Online (shop) experience is cruciaal

De perfecte presentatie is cruciaal voor online aankopen. De bezoeker moet het product als het ware kunnen aanraken. Dit reduceert twijfel, wat leidt tot meer verkopen. Tevens is het aantal retouren hiermee terug te dringen.

De enorme hoeveelheid productvariaties zijn niet altijd visueel beschikbaar of zouden hier speciaal voor geproduceerd moeten worden. Om dit probleem, en de bijbehorende kosten, te voorkomen zetten wij de visualisatiemotor van Picario in. Deze technologie maakt het mogelijk om producten en ruimtes te voorzien van andere kleuren, logo’s, dessins en tekst met één basisfoto. Zo kan de bezoeker in een paar klikken het product in real-time naar wens aanpassen en bekijken in fotorealistische kwaliteit.

Het resultaat van de totaaloplossing

Klanten vinden Dock Four voornamelijk via beurzen, de media of de website. Dutch Grit heeft Dock Four geholpen bij de realisatie van de website, webshop en muurconfigurator. (Potentiële) klanten kunnen nu zien hoe Dock Four te werk gaat, kant-en-klare Stylepads bestellen in de webshop en zelfstandig Stylepads ontwerpen. Doordat de configurator is gekoppeld met het webshopplatform, kunnen consumenten de geconfigureerde Stylepads meteen bestellen en betalen.

MAAK KENNIS MET ANKO

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Ik maak graag vrijblijvend kennis!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?