Van idee tot werkende software

Jij hebt een geweldig idee voor een app of webapplicatie voor jouw dienst of product. Hier gaat ons hart als developer sneller van kloppen. We combineren jouw ondernemerslust met onze passie voor code. En samen ontwikkelen we een platform waar niemand omheen kan.

Van idee tot live app in 4 stappen

Stap 1

Inventariseren

We brengen in kaart wat jouw visie voor het platform is en toetsen deze in de markt.

Van bepalen van marktpostitie, naar bepalen van prioriteiten, tot UX design tot technische ontwikkeling. We nemen je mee in elke stap. Altijd met een scherp oog op je budget.

Onze tip: ga vroeg live en toets al je aannames in de praktijk. Dan weet je zeker dat je concept aan slaat en maak je je gebruikers echt blij met de juiste functionaliteiten.

Stap 2

Development

We stellen een team op voor de technische ontwikkeling, geheel gericht op jouw project.

We nemen je mee in het ontwikkelproces via Scrum. Een team bestaat meestal uit een Product Owner, meerdere developers, een UX designer en een Scrum Master.

Het team gaat aan de slag en levert elke week op! Zo ben je elke week op de hoogte van het resultaat, kun je vroeg starten met het testen van de software en het geven van klantdemo's.

Stap 3

Minimum Viable Product

Kleine stapjes. Je eerste commerciële versie is een Minimum Viable Product. Precies die functionaliteiten die meerwaarde bieden, zonder te veel extra's.

Het primaire doel van jouw platform is gebouwd, de belangrijkste functies zijn gereed. We testen jouw platform direct, zowel intern als extern. We gaan live. Het leukste gedeelte begint nu!

Wat gaan je klanten ervan vinden?

Stap 4

Test & Tweak

Hoe sluit jouw platform aan op de gebruikers? Wat hebben ze nog  meer nodig? We bouwen door en optimaliseren naar de behoefte van jouw doelgroep. 

Ons Customer Development team zorgt ervoor dat jouw platform optimaal blijft aansluiten bij jouw doelgroep. Wij bieden exclusieve ondersteuning. In kleine sprints van 1 dag bouwen we elke week door aan jouw applicatie. Hierin staat een vast team van ontwikkelaars geheel tot jouw beschikking voor aanpassingen en optimalisering van jouw platform.

Veilig, betrouwbaar en schaalbaar

Dutch Grit levert op maat ontwikkelde platforms, gebouwd met C# .NET. We maken veel gebruik van het CMS Umbraco en hosten onze software op Azure. Hiermee ben je verzekerd van software die veilig en schaalbaar is en altijd maximaal presteert.

Microsoft Gold Partner Online Department
Dutch Grit is Microsoft Gold certified partner en werkt samen met UX-expert en webdesignbureau Online Department.

‘Met Dutch Grit werken wij aan de vernieuwing van onze website. Wat ons erg aanspreekt is de fijne en open manier van communiceren met elkaar en de manier waarop Dutch Grit met ons meedenkt om passende oplossingen te realiseren. Daarmee toont Dutch Grit zich echt een partner in ICT en niet alleen maar leverancier.’

Stichting DOCK

Meesters in Code

Wil je weten hoe we met ons developmentteam jouw idee omzetten naar een app of webapplicatie?

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?