Fabrikanten

Als fabrikant leef je je producten. Tijd, energie, aandacht en financiën steek je erin om iets te maken waar de consument blij van wordt. Dit is tegenwoordig echter niet meer voldoende. Er is meer nodig dan het creëren van een product. Lever software om je product ook bij de retailers goed in de winkel en op de website tot zijn recht te lagen komen.

Uitdagingen voor fabrikanten

De markt is door het internet transparant: prijzen zijn inzichtelijk en het zelfstandig inkopen bij een Chinese fabrikant kost nog maar weinig moeite. De groothandel en retail, maar ook consumenten, moeten een goede reden hebben om voor jou te kiezen. Ondersteun verkopers bij het verkopen van het product en voeg zo waarde toe. Lever niet alleen een fysiek product, maar bied salestools om jouw product gemakkelijker te kunnen verkopen.

Wij zetten code in om kansen te benutten en toegevoegde waarde te bieden voor de hele handelsketen, van fabrikant tot retailer.

Integraties

Elke organisatie kan profiteren van dataintegraties tussen Product Informatie Management (PIM), Supply Chain Management, voorraadbeheer, financiële boekhouding en ordermanagement.

Daarnaast wil je dat jouw productconfigurator of keuzehulp in de winkel en webshop van de retailer geplaatst kan worden.

We koppelen je systemen en integreren wat we bouwen naadloos in een willekeurige webshop of site.

Onze visualisatiemotor Picario

Dé basis voor visuele e-commerce tools

De product configurator ontwikkelen wij op basis van onze eigen visualisatiemotor Picario. Picario is een eigen merk van Dutch Grit. De visualisatiemotor maakt het mogelijk om een product op basis van één foto (de master scene) levensecht weer te geven in alle mogelijke kleuren en stoffen. Producten worden real-time in minder dan één seconde gevisualiseerd, waardoor een (potentiële) klant het eindresultaat van het geconfigureerde product meteen kan bekijken, in een hoge kwaliteit afbeelding of 3D render.

Met de techniek van Picario is het mogelijk om alleen het product te tonen of het product te plaatsen in een passende sfeerruimte. De consument krijgt hierdoor een perfect beeld van hoe het product in een soortgelijke ruimte.

MAAK KENNIS MET ANKO

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Ik maak graag vrijblijvend kennis!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?