Gamma

Eenvoudig de juiste verf voor jouw klus met een keuzehulp

Er zijn enorm veel soorten verf te verkrijgen bij Gamma en de benodigde verf is per klus verschillend, waardoor het voor de consument lastig is om de juiste keuze te maken. Is het binnen, buiten? Ga je een schuur, schutting of buitenkant van het huis verven? Door de wensen en behoeften van de consument met behulp van een keuzehulp te doorlopen, zorg je er als bouwmarkt voor dat de consument altijd met de juiste verf naar huis gaat.

Voordelen voor de retailer

  • Help consumenten met het maken van de juiste keuze
  • Reduceer het aantal retouren door de best passende verf te adviseren
  • Creëer onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten

Met de juiste verf en hoeveelheid naar huis

De verschillen tussen verf zijn vaak enorm klein, terwijl er honderden varianten zijn. Dit maakt het keuzeproces voor een consument erg complex. Terwijl de consument snel en gemakkelijk het juiste product en de benodigde hoeveelheid in huis wil halen. De tool neemt de consument bij de hand door stapsgewijs de wensen en behoeften van de (potentiële) klant door te nemen. Aan het eind wordt er één of meerdere passende verfsoorten getoond, die volledig aansluiten op de wensen en behoeften van de consument. De consument hoeft alleen nog de oppervlakte in te vullen en de benodigde hoeveelheid verf is inzichtelijk.

 

Overzicht foto van PxHere.com

MAAK KENNIS MET ANKO

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Ik maak graag vrijblijvend kennis!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?