SYNDA eigen product van Dutch Grit

The VAN for the tank container industry

SYNDA is een VAN (Value Added Network) dat wij specifiek voor de tank container branche hebben ontwikkeld. Ons doel is om data-uitwisseling tussen spelers in de markt te vereenvoudigen om zo efficiënter samen te werken.

Je ziet ze vaak rijden op de snelweg, vrachtwagens met een tankcontainer achterop. Op ieder willekeurig moment werken meerdere organisaties samen via zo'n enkele container: De eigenaar van de container verhuurt hem aan een operator. De operator gebruikt hem voor het vervoer van levensmiddelen of chemicaliën. Die inhoud is van partij A en gaat naar partij B. De transporteur regelt dat vervoer. De  container depot repareert, reinigt en keurt deze container.

Al deze spelers gebruiken hun eigen software en al deze spelers willen digitaal samen werken, maar moeten daarvoor steeds datakoppelingen laten bouwen en onderhouden.

Het applicatielandschap ziet er ongeveer zo uit:

Onze visie is een tank container industrie waar alle spelers in de markt gebruik maken van en profijt hebben bij de beschikbare data. Dit maakt de inzet van tankcontainers efficiënter.

Eerdere pogingen om een marktstandaard te ontwikkelen zijn gefaald omdat alle spelers hun software daarvoor moeten laten aanpassen. SYNDA  biedt een nieuwe gecentraliseerde aanpak waardoor spelers zich niet hoeven aan te passen aan de standaard, maar de standaard zich aan past aan de speler. Wij integreren met ieder willekeurig softwarepakken en berichtformaat van een bericht verzender en zorgen dat het bericht op de juiste manier bij de ontvanger aan komt.

Het gespecialiseerde postkantoor voor de tank container industrie.

MAAK KENNIS MET ANKO

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Ik maak graag vrijblijvend kennis!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?