/>

Fabrikanten

Als fabrikant leef je je producten. Tijd, energie, aandacht en financiën steek je erin om iets te maken waar de consument blij van wordt. Dit is tegenwoordig echter niet meer voldoende. Er is meer nodig dan het creëren van een
product.

 

 

Uitdagingen voor fabrikanten

De markt is door het internet transparant: prijzen zijn inzichtelijk en het zelfstandig inkopen bij een Chinese fabrikant kost nog maar weinig moeite. De groothandel en retail, maar ook consumenten, moeten een goede reden hebben om voor jou te kiezen. Ondersteun verkopers bij het verkopen van het product en voeg zo waarde toe. Lever niet alleen een fysiek product, maar bied salestools om jouw product gemakkelijker te kunnen verkopen. Dutch Grit zet code in om kansen te benutten en toegevoegde waarde te bieden voor de hele handelsketen, van fabrikant tot retailer.

Trends en ontwikkelingen

Sterk concurrerende markt

Onderscheidend vermogen is essentieel

Steeds kritischer wordende klant

Productconfigurator

Om (meer) te verkopen moet een verkoper zijn producten perfect presenteren. Een productconfigurator maakt het mogelijk om real-time een product naar wens aan te passen en het eindresultaat levensecht weer te geven.

Keuzehulp

Bij een groot of complex assortiment kan de consument verdwalen. Een keuzehulp is hierbij een krachtige oplossing. De consument doorloopt een reeks stappen om tot het juiste product te komen.

Data integratie

De data die je levert is minstens zo belangrijk als het product. Productomschrijvingen, afbeeldingen, verkoopargumenten en technische eigenschappen. Het is cruciaal bij de verkoopbaarheid en het gemak waarmee groothandelaren dan wel retailers, consumenten kunnen bedienen.

Het keuzeproces vergemakkelijken 

De fabrikant levert zowel aanpassingen op kant en klare producten, als ontwerpen op maat. In de winkel bleek dat het keuzeproces voor de consument te complex is. Er is daarom een productconfigurator gebouwd om dit te vergemakkelijken. Om goed aan te sluiten op de retail is deze geïntegreerd in hun bestaande webshop, winkel en kassasysteem.

 

Bekijk het verhaal van Trendiy

Zelf wanden ontwerpen 

Dock Four biedt slimme en stijlvolle wandpanelen, die functionaliteit en persoonlijkheid combineren. Deze stylepads zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, en indien gewenst kunnen er handige functionaliteiten worden toegevoegd. Om de consument te inspireren, ze een goed beeld te geven van wat mogelijk is en ze de gewenste configuratie eenvoudig te laten bestellen, hebben wij een website, webshop en muurconfigurator ontwikkeld.

 

Bekijk het verhaal van Dock Four

 

 

Wil jij je als fabrikant onderscheiden in de sterk concurrerende markt? Wij helpen je met het technisch fundament.

 

Steven Somer

 

Net als de koffie,
staat Steven voor je klaar

steven@dutchgrit.nl | +31(0)78 68 11501

 


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).