/>

Xamarin development

Creëer mobiele apps voor elke platform (iOS, Android, Windows) vanuit dezelfde codebasis. Efficiënt voor de ontwikkeling, doeltreffend bij het beheer. 

Native user interface en snelheid

Bij het bouwen van apps denken veel mensen dat de moedertaal, Objective-C, Swift, Java en Kotlin, de enige keuze is. Met Xamarin kun je ontwikkelen in C#, en dit uitrollen naar meerdere platforms. Inclusief besturingssystemen als iOS, Android en Windows. Je krijgt daarbij de soepele ervaring van een native app, zonder dat dezelfde app meerdere keren gemaakt hoeft te worden. In de basis betekent dit dat de app hetzelfde reageert en vormgegeven is als een app gemaakt in de programmeertaal voor een specifiek besturingssysteem. Het grote voordeel is dat je maar één omgeving nodig heb voor het ontwikkelen van apps voor meerdere platforms.

Referentie

Neem contact met ons op voor ondersteuning bij Xamarin development.

Wij zijn beschikbaar op projectbasis of via een constante ondersteuning van je ontwikkelteam via .NET review en support.

Onze missie:‘Better performance, built on code’

 

Wij geloven in de schoonheid van code

Webdevelopment is een ambacht en met de precisie van een ambachtsman creëren we via onze code een fundament voor bedrijven om op verder te bouwen en te groeien. Onze missie is ‘better performance, built on code’. Dat betekent dat we met een ontwikkelproces een architectuur bouwen en code schrijven die gemaakt is om te excelleren, goedkoop in onderhoud is en tegelijk flexibel omgaat met klantwensen.

 

Met deze filosofie bouwen wij online cloud diensten voor onze klanten:

We bedenken ze zelf of we ondersteunen andere ontwikkelteams daarbij. Bij Dutch Grit zijn we echte problem solvers. Vakmensen met het hart op de juiste plek. Liefde voor het vak, passie voor de klant. Code is de basis waarop we bedrijven laten excelleren. Alles willen verbinden, systemen met elkaar laten praten, blokkades wegnemen. Het onmogelijke mogelijk maken. Daar krijgen we energie van en zijn we trots op.

Wil jij je onderscheiden in de sterk concurrerende markt?
Wij helpen je met het technisch fundament.

 

Steven Somer

 

Net als de koffie,
staat Steven voor je klaar

steven@dutchgrit.nl | +31(0)78 68 11501

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).