/>

Webdevelopment als ambacht

Creëer een onvergetelijke gebruikerservaring en realiseer het technisch fundament van je organisatie met de precisie en passie precisie en passie van een ambachtsman.

Maximale klantbeleving realiseren

Online consumentengedrag is heel anders dan tien jaar geleden en zakelijke klanten verwachten dezelfde ervaring die ze privé als consument ook kennen. Ze verwachten een gebruiksvriendelijke en persoonlijke dienstverlening via portalen, apps en webshops. Ze verwachte een goedkoop SAAS abonnement waarmee ze direct na afsluiten aan de slag kunnen.

Veel organisaties hebben moeite hierin te voorzien. Het landschap bestaat uit complexe IT-systemen en er is beperkte IT-capaciteit.  Werken met technologie moet sneller, eenvoudiger en meer flexibel. Alleen dan kan de hele organisatie zich kan richten op de steeds kritisch wordende klant.

 

Onvergetelijke gebruikerservaring geïntegreerd met de bedrijfsprocessen

Webdevelopment begint met het vormgeven van een onvergetelijke gebruikerservaring. Vaak pakt men het probleem te direct aan en worden aannames niet goed getoetst. Dit resulteert in de verkeerde oplossing die niet de impact maakt die nodig is.

Wij geloven in een gedegen proces waarin we samen met jouw klanten de oplossing ontwerpen, testen en valideren. Dit is een specialisme waarvoor wij samenwerken met hoogwaardige expertisepartners. Zodoende maken we alleen wat je echt nodig hebt en formuleren we op basis van data in 1 keer de perfecte oplossing.

 

De magie van het ontwerp komt tot leven in de perfecte uitwerking van
de gebruikersinterface en naadloze integratie van systemen.

Onze missie: 

‘Better performance, built on code’

Wij geloven in de schoonheid van code

Webdevelopment is een ambacht en met de precisie van een ambachtsman creëren we via onze code een fundament voor bedrijven om op verder te bouwen en te groeien. Onze missie is ‘better performance, built on code’. Dat betekent dat we met een ontwikkelproces een architectuur bouwen en code schrijven die gemaakt is om te excelleren, goedkoop in onderhoud is en tegelijk flexibel omgaat met klantwensen. 

Met deze filosofie bouwen wij online cloud diensten voor onze klanten:

We bedenken ze zelf of we ondersteunen andere ontwikkelteams daarbij. Bij Dutch Grit zijn we echte problem solvers. Vakmensen met het hart op de juiste plek. Liefde voor het vak, passie voor de klant. Code is de basis waarop we bedrijven laten excelleren. Alles willen verbinden, systemen met elkaar laten praten, blokkades wegnemen. Het onmogelijke mogelijk maken. Daar krijgen we energie van en zijn we trots op. 

Wil jij je onderscheiden in de sterk concurrerende markt?
Wij helpen je met het technisch fundament.

Steven Somer

 

Net als de koffie,
staat Steven voor je klaar

steven@dutchgrit.nl | +31(0)78 68 11501

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).