/>

Maatwerk versus standaard

Zowel standaard als maatwerk webshops brengen voordelen en nadelen met zich mee.  Het is daardoor lastig om inzicht te krijgen in welke oplossing het meest geschikt is voor jouw organisatie. Wij helpen je met deze keuze en realiseren de perfect passende oplossing.

Maatwerk website & webshop 

Bij een sterk concurrerende markt word je uitgedaagd om met een uniek ontwerp te komen voor je online zichtbaarheid. Past het unieke concept niet binnen de kaders van een standaard webshop, dan is maatwerk de oplossing. Dutch Grit is als technologie provider een expert in het realiseren van maatwerkoplossingen en maakt dankbaar gebruik van een partnernetwerk voor concept en design. Zodoende weten wij de wensen precies te vertalen naar een uniek ontwerp met uitgebreide functionaliteiten en onderscheidend design. 

 

Naadloze integraties

In een webshop worden vaak producten getoond van diverse leveranciers. Hoe mooi is het als bestellingen automatisch worden afgehandeld met deze leveranciers? Natuurlijk wordt de webshop naadloos geïntegreerd met de backoffice van de organisatie.  De webshop biedt een unieke winkelervaring door ondersteuning uit andere databronnen of een unieke customer journey via een persoonlijke keuzehulp, product configurator of visualisatie. Er zijn vele opties die jouw aanbod krachtig kunnen neerzetten. Dutch Grit helpt jouw ideeën om te zetten naar een passende website of webshop. 

Referentie

NAAS: Standaard webshop model 

Voor klanten die een robuuste webshop met flexibele uitbreidingsmogelijkheden zoeken, bieden wij webshops aan op basis van nopCommerce. Dit is een open-source e-commerce oplossing die in de basis al heel uitgebreid is. Een standaard webshop mét de mogelijkheid van maatwerk toevoegingen. Deze oplossing is voor bijvoorbeeld groothandels een ideale B2B toepassing. Zo is het mogelijk om een ERP gekoppelde online besteltool in te bouwen.  

Met het gebruik van nopCommerce zijn er diverse toepassingen mogelijk. Kies voor een volledige full-blown webshop met AV-koppeling of een stand-alone webshop. Dutch Grit ondersteunt je bij het creëren van een passende webshop voor een optimale klantervaring.

Referentie

Onze missie:‘Better performance, built on code’

 

Wij geloven in de schoonheid van code

Webdevelopment is een ambacht en met de precisie van een ambachtsman creëren we via onze code een fundament voor bedrijven om op verder te bouwen en te groeien. Onze missie is ‘better performance, built on code’. Dat betekent dat we met een ontwikkelproces een architectuur bouwen en code schrijven die gemaakt is om te excelleren, goedkoop in onderhoud is en tegelijk flexibel omgaat met klantwensen.

Met deze filosofie bouwen wij online cloud diensten voor onze klanten:

We bedenken ze zelf of we ondersteunen andere ontwikkelteams daarbij. Bij Dutch Grit zijn we echte problem solvers. Vakmensen met het hart op de juiste plek. Liefde voor het vak, passie voor de klant. Code is de basis waarop we bedrijven laten excelleren. Alles willen verbinden, systemen met elkaar laten praten, blokkades wegnemen. Het onmogelijke mogelijk maken. Daar krijgen we energie van en zijn we trots op.

 

Wil jij je onderscheiden in de sterk concurrerende markt?
Wij helpen je met het technisch fundament.

 

Steven Somer

 

Net als de koffie,
staat Steven voor je klaar

steven@dutchgrit.nl | +31(0)78 68 11501

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).