/>

Supporting developers

Wij zijn trots op ons ambacht: het schrijven van code. Als ambachtslieden willen we onze kennis en ervaring inzetten om bij te dragen aan het succes van jouw organisatie. Dit doen we door projecten uit te voeren, én door met je mee te denken als kennispartner.

Supporting developers

Voor een frisse blik op project(en). Om mee te denken met in-house of externe ontwikkelaars. En voor het reviewen van bestaand werk, staan wij voor je klaar. Als kennispartner kunnen we met je meedenken, ook als je zelf ontwikkelaars in dienst hebt of wanneer je samenwerkt met een andere partij. Voor specifieke delen van het project of elementen in de applicatie bieden wij ondersteuning en bouwen we samen aan het bereiken van je doelen.

Onze ambachtslieden staan klaar voor al je projecten

Full circle projecten

in samenwerking met partners voeren wij projecten uit van eerste initiatie, design, technische realisatie tot livegang en onderhoud.

Ondersteuning 

bij alles wat we opleveren bieden we de gewenste ondersteuning, van vraagbaak en actieve monitoring tot 24/7 support.

 

Componenten

Realisatie van componenten voor bestaand platformen. Daarin maakt het type platform of de taal waarin deze geprogrammeerd is niet uit. Er zijn vele manieren om onze code toe te voegen.

Voor developers staan wij klaar als kennispartner

Reviewen

van bestaande architectuur, code van nieuwe of bestaande projecten

Digitale strategie

bij het vast stellen van een architectuur, datastorage strategie en een cloud first of second strategie

Tech support

op het gebied van profiling, het uitvoeren van een bughunt of voor een performanceoptimalisatie van een bestaande .NET applicatie en/of SQL database

Maintenance support

overname van de ontwikkeling van, en support op bestaande .NET applicaties

R&D joint venture

bij het uitvoeren van een onderzoek treden wij op als facilitator tussen klant en student

Wij zijn expert in:

 • C#, Typescript, HTML, CSS3
 • Angular
 • .NET Standaard
 • .NET Core
 • Microsoft Azure
 • Umbraco CMS
 • NopCommerce webshop
 • Cordova
 • Xamarin
 • Microsoft SQL Server
 • RavenDB
 • RabbitMQ

Wij bouwen op de de technologieën van

microsoft .net framework

Microsoft .NET framework

Het .NET framework vormt sinds de eerste dagen de basis van al onze applicaties. De kracht van dit framework in combinatie met de oneindige schaalbaarheid van het Azure platform biedt een flexibel fundament voor zowel kleine startups als enterprise organisaties.

umbraco content management system

Umbraco content management system

Umbraco is het content management system (CMS) achter onze websites. Het CMS is lichtgewicht, flexibel in de manier waarop het toegepast kan worden en tegelijkertijd robuust genoeg voor high-end oplossingen van klanten in een hoger segment.

We geven graag advies over de bouw van een nieuwe website, het overnemen van een bestaande of hosten van een (umbraco)site.

nopcommerce webshop

NopCommerce

NopCommerce is op dit moment het grootste opensource C# webshop platform. Het ondersteunt alle functionaliteit die je van een moderne webshop mag verwachten en wordt ondersteund door een actieve community. Het vormt daarmee een goed startpunt voor onze klanten. Samen met jou richten we de shop in, koppelen we hem desgewenst aan je ERP en richten we de verschillende processen in.

xamarin app platform

Xamarin app platform

De kracht van Xamarin is het bouwen van apps voor zowel Android als iOS vanuit dezelfde (code)basis. Vanuit dit fundament krijgen de verschillende platformen een eigen frontend en interface aangeboden. Deze combinatie maakt het mogelijk een hoge performance te realiseren en een fijne gebruikerservaring op elk mobiel apparaat.

cordova

Cordova development platform

Voor apps waar de visuele vormgeving in hoge mate van belang zijn is Cordova het ideale development platform. Het biedt dezelfde ontwerp mogelijkheden als een responsive website of -shop waardoor praktisch alles mogelijk wordt.

Zowel de bouw van een nieuwe app, het overnemen van een bestaande of hosten van een app-backend behoort tot de mogelijkheden.

Techstack:

C#, Typescript, HTML, CSS3, Angular, .NET Standaard, .NET Core, Microsoft Azure, IIS, OTAP, GitLabs, TeamCity, Octopus deploy, Jetbrains, Umbraco CMS, NopCommerce webshop, Cordova, Xamarin, Microsoft SQL Server, RavenDB, RabbitMQ, IBeacons, Tile server, Babylon JS

 

 

 

Wil jij weten waar wij code in zouden zetten om jouw online succes te vergroten? We maken graag kennis!

 

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).