/>

e-Commerce

e-Commerce is veel meer dan een webshop. Wij helpen je met een compleet e-commerce businessmodel.

 

 

Informatievoorziening

Het internet maakt de markt transparant. Voordat een consument iets koopt, kan hij bij oneindig veel bronnen informatie inwinnen, inspiratie opdoen, vergelijkingen maken et cetera. Door middel van uitgebreide (technische) productinformatie (video’s, sheets en brochures), maar ook door allerlei nieuwe technieken kan men online al bijna om een product ‘heen lopen’. Maak met de middelen die je ter beschikking staan een product tastbaar, om je omzet te bevorderen.

Informatievoorziening H-point

Autodealer H-Point laat op de website zien hoe je elementen combineert: mooie foto’s, heldere informatie, downloads om op een later tijdstip door te nemen. Deze zijn direct gekoppeld aan allerlei CTA’s, waardoor potentiële klanten contact met je bedrijf kunnen opnemen.

PicarioXPO showroom

De PicarioXPO Showroom, waar wij veel mee werken, is een perfecte tool om mensen te inspireren en te activeren. Op een interactieve manier kan de consument zelf zijn woonkamer, auto of kledingstuk naar eigen smaak stylen.

 

 

Eenvoud en gemak

Gemak dient de mens, of in dit geval de consument. Het lijkt een open deur, maar eenvoud, eenvoud, eenvoud is een belangrijk aspect dat door alle processen heen moet lopen. Het proces van oriëntatie naar bestellen en service kan het verschil maken tussen wel of niet iets verkopen.

Dat begint bij een goede informatievoorziening en gaat via zo min mogelijk duidelijke stappen naar het bestelproces. Maak het bezoekers mogelijk om cross device te werken, biedt meerdere (achteraf?) betaalmogelijkheden aan, lever wanneer de klant dat wil en maak het eenvoudig om te retourneren, bedragen terug te storten en service te verlenen wanneer en op de manier waarop de klant dat wil. Dit vraagt veel van je shop, maar nog meer van je processen en systemen ‘aan de achterkant’. Koppel al je systemen om zo efficiënt mogelijk te werken en je klant een geweldige gebruikerservaring te bieden.

 

Informatievoorziening

 

 

Vindbaarheid

Het is relatief eenvoudig om een shop te beginnen. De weg rechtstreeks naar de consument wordt echter steeds vaker bewandeld. Hierdoor is de concurrentie online groot en die neemt alleen maar toe.

Vindbaarheid is daarom cruciaal en vraagt continu aandacht. Bouw een goed fundament en blijf daarna afstemmen op je doelgroep. Verbeter de vindbaarheid door technische upgrades, lanceer advertising campagnes en denk na over alternatieven. Het werken met sterke focusproduct(groep)sites voor een doelgroep, apps en cross-device-trajecten helpt je om je bereik te behouden én te vergroten.

Wij ondersteunen je met de techniek om zowel de ‘voorkant’ als de ‘achterkant’ van je organisatie vorm te geven en efficiënter te maken. Het optimaliseren van processen, door code in te zetten en systemen te koppelen, helpt jou een glimlach op het gezicht van je klant te toveren en je bedrijf te laten groeien.

 

Dutch Grit e-Commerce business model voor de retail

Dutch Grit e-Commerce business model voor de retail

Wij verzorgen, samen met onze partners, een compleet pakket voor de retail. Alle benodigde middelen worden zodanig ontwikkeld dat ze precies zijn afgestemd op de wensen en behoeften van jouw organisatie. Daarbij ontsluiten en koppelen we desgewenst interne en externe databronnen.

 

 

 

 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vertel ons jouw wensen!


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data. Wil je weten hoe we dat doen?
Lees er over in onze privacy statement.