/>

 

Til je marketingcommunicatie naar een hoger niveau!  Doe de quick scan en zie hoe jij ervoor staat.

Succes met marketingcommunicatie

Na de oplevering van je website, webshop of maatwerk applicatie sturen we je natuurlijk niet het digitale bos in. Graag denken we mee om je doelen te realiseren en online succes te boeken. Ter aanvulling op onze oplossingen helpen wij je bij het opzetten van je marketingcommunicatie. Na lancering komen bezoekers namelijk niet vanzelf 'binnen', achteroverleunen en afwachten is dan ook geen optie. Hoe dan wel? Dat vertellen we je hieronder.

Marketingcommunicatie support

Blijf in beweging!

Zodra je website- of shop draait, is het tijd om die energie om te zetten naar conversie. Om je klanten te blijven boeien en binden is het van belang om als organisatie constant in beweging te zijn, en daar op in te haken met je marketingcommunicatie. Aan de slag dus! Nieuwe content op de website, persberichten, nieuwsitems, call to actions en meer; actiepunten waarvan je vaak denkt “daar moeten we als organisatie iets mee!”. Vaak ontbreekt het dan helaas aan tijd en/of inspiratie.

Wij nemen dit graag voor je uit handen en ondersteunen je hier bij door middel van marketingcommunicatie support. Hierbij krijg je periodieke ondersteuning bij het verwezenlijken van al je marketingcommunicatie doelstellingen. Weten hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van (online) marketing? Doe GRATIS de onderstaande quick scan (+/- 3 min) en weet je verbeterpunten! 

Weten hoe wij marketingcommunicatie voor jouw organisatie kunnen inzetten? Laten we samen naar de mogelijkheden kijken!