/>

Umbraco development

De kracht van Umbraco passen we toe bij vrijwel al onze oplossingen. Dit CMS voorziet in een prettige gebruikservaring bij het beheer en technisch oneindige mogelijkheden.

Oplossing voor complexe websites

Umbraco mag gezien worden als het grootste gratis CMS op .NET. Umbraco is flexibel, robuust en veilig. Onze standaard keuze voor CMS en tevens geïntegreerd in vrijwel al onze oplossingen. In 2012 is Dutch Grit overgestapt naar Umbraco na een ruime inventarisatie van de mogelijkheden in content managementsystemen. Door onze ervaring en kennis weten wij precies waar het product zich voor leent en kennen we alle ins en outs van het platform. Wij creëren daarom een geheel eigen design voor je nieuwe website, waarbij geen beperkingen voorkomen. Umbraco als open source CMS leent zich vooral voor grote en complexe websites en online oplossingen. 

Referentie

Neem contact met ons op voor Umbraco development en hosting.

Wij zijn beschikbaar op projectbasis of via een constante ondersteuning van je ontwikkelteam via .NET review en support.

Onze missie: 

‘Better performance, built on code’

Wij geloven in de schoonheid van code

Webdevelopment is een ambacht en met de precisie van een ambachtsman creëren we via onze code een fundament voor bedrijven om op verder te bouwen en te groeien. Onze missie is ‘better performance, built on code’. Dat betekent dat we met een ontwikkelproces een architectuur bouwen en code schrijven die gemaakt is om te excelleren, goedkoop in onderhoud is en tegelijk flexibel omgaat met klantwensen. 

Met deze filosofie bouwen wij online cloud diensten voor onze klanten:

We bedenken ze zelf of we ondersteunen andere ontwikkelteams daarbij. Bij Dutch Grit zijn we echte problem solvers. Vakmensen met het hart op de juiste plek. Liefde voor het vak, passie voor de klant. Code is de basis waarop we bedrijven laten excelleren. Alles willen verbinden, systemen met elkaar laten praten, blokkades wegnemen. Het onmogelijke mogelijk maken. Daar krijgen we energie van en zijn we trots op. 

Wil jij je onderscheiden in de sterk concurrerende markt?
Wij helpen je met het technisch fundament.

Steven Somer

 

Net als de koffie,
staat Steven voor je klaar

steven@dutchgrit.nl | +31(0)78 68 11501

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).