/>

Cordova voor mobile app development

Biedt elke mobiele gebruiker een perfecte ervaring op het platform van zijn keuze (iOS, Android, Windows) met Cordova.

Ontwikkeling van mobiele applicaties

Apache Cordova is een zogeheten open-source framework voor mobiele ontwikkeling. De reden waarom Dutch Grit kiest voor dit platform is dat het gebruik maakt van standaard web technologieën zoals HTML5, CSS3 en JavaScript voor platformonafhankelijke ontwikkeling. Het resulteert in visueel sterk vormgegeven apps.

Dutch Grit maakt dankbaar gebruik van Cordova bij projecten waar het bouwen van een app voor meer dan één platform centraal staat, maar dan zónder deze opnieuw te moeten implementeren met de taal en toolset van elk platform. Met gebruik van Cordova wordt een app gerealiseerd die vervolgens geïnstalleerd kan worden op smartphone of tablet. De filosofie achter Cordova is ‘write once, run everywhere’. Het grote voordeel van hiervan is er maar één codebase benodigd is die werkt op alle platformen.

 

Direct toegang met plug-ins

Plug-ins zijn een integraal onderdeel van het Cordova-ecosysteem. Er is een grote beschikbaarheid aan plug-ins. Daardoor zijn koppelingen mogelijk met standaard apparaat features zoals batterij, camera, contacten en meer standaard. Ideaal bij de ontwikkeling van een hybride app.

Neem contact op voor Cordova development.

Dit kan op projectbasis of via een constante ondersteuning van je ontwikkelteam via .NET review en support.

Onze missie:‘Better performance, built on code’

Wij geloven in de schoonheid van code

Webdevelopment is een ambacht en met de precisie van een ambachtsman creëren we via onze code een fundament voor bedrijven om op verder te bouwen en te groeien. Onze missie is ‘better performance, built on code’. Dat betekent dat we met een ontwikkelproces een architectuur bouwen en code schrijven die gemaakt is om te excelleren, goedkoop in onderhoud is en tegelijk flexibel omgaat met klantwensen.

 

Met deze filosofie bouwen wij online cloud diensten voor onze klanten:

We bedenken ze zelf of we ondersteunen andere ontwikkelteams daarbij. Bij Dutch Grit zijn we echte problem solvers. Vakmensen met het hart op de juiste plek. Liefde voor het vak, passie voor de klant. Code is de basis waarop we bedrijven laten excelleren. Alles willen verbinden, systemen met elkaar laten praten, blokkades wegnemen. Het onmogelijke mogelijk maken. Daar krijgen we energie van en zijn we trots op.

 

Wil jij je onderscheiden in de sterk concurrerende markt?
Wij helpen je met het technisch fundament.

Steven Somer

 

Net als de koffie,
staat Steven voor je klaar

steven@dutchgrit.nl | +31(0)78 68 11501

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).