/>

Inspireer je klanten

Visualisatietools zijn een prachtige manier om online, in-store en op beurzen consumenten te laten zien wat er mogelijk is met je product en/of collectie. 

Personalisatie van je aanbod met visualisatie tools

Eén afbeelding zegt meer dan duizend woorden.

Keuzehulp

Wanneer je collectie gefilterd kan worden op basis van situatiefactoren is de keuzehulp een mooi middel om de consument de juiste weg te wijzen. Op basis van filters wordt het juiste product getoond. Met betrekking tot bijvoorbeeld verf kunnen we denken aan: verf voor binnen of buiten, voor hout, aluminium of beton; bij raamdecoratie kan het gaan om een normaal, schuin of kantelbaar raam; bij kleding om de keuze tussen artikelen voor een man, vrouw, kind, volwassenen of voor een bepaald figuur.

Keuzehulp verfkiezer

 

Productconfigurator

Is het product dat je levert af te stemmen op de wensen van een consument? Maak dan gebruik van een productconfigurator, zodat hij stap voor stap het gewenste product kan samenstellen. Met de productconfigurator is hij in staat zijn bank, tafel, raamdecoratie of schoenen volledig naar eigen smaak samen te stellen.

Case Trendiy bekijken

 

Inspiratietool

Laten zien wat er mogelijk is met een product, collectie of combinatie hiervan – dat is de manier waarop je consumenten kunt inspireren. Combineer gordijnen, vloeren, verf en behang. Plaats een stoel, een bank en tafel om het plaatje compleet te maken. De inspiratietool maakt dit mogelijk in je winkel, online en op beurzen. De klant kan zelf of onder begeleiding aan de slag en ziet direct de impact van bepaalde keuzes.

Zien is geloven! Bekijk de case en ga zelf aan de slag.

Dat wil ik zien, open de Karwei case

productconfigurator

 Visualisatie, hoe werkt dat?

Wij ontwikkelden voor Picario een unieke visualisatiemotor. Dit is een techniek die op basis van een masterscene een levensechte, fotorealistische visual genereert.

        

Online, in-store, op beurzen en onderweg

Bovenstaande tools kunnen op diverse manieren geïmplementeerd worden. Zet ze in om je online kanalen te versterken, pas ze op verschillende manieren toe in je winkel en/of op de beurs en rust je vertegenwoordigers uit met deze moderne technologie.

 

keuzehulp verwinkel

Webshops

Zet een visualisatietool in waardoor klanten producten in je webshop bestellen, of als kanaal om hen hier naartoe te leiden.

 

Schermen in de winkel

Gebruik touch-schermen en tablets met configuratoren, sfeer- en impressietools, informatiezuilen met RFID-scanning en andere tablet-apps in de winkel. Door deze te koppelen aan je website en/of webshop kun je klanten informatie sturen en kunnen zij zelfs direct bestellingen plaatsen.

 

Met een app de weg op

Stel samen met klanten op locatie het perfecte product samen. Door middel van tablet-apps komt het product dichterbij en is het eindresultaat direct zichtbaar.

Waarom visualisatie tools zo waardevol zijn

Als je tijd hebt gestoken in een nieuw model bank (1), die te bekleden is met stof en leer (2), met elk 40 dessins/kleuren (40, en kan worden voorzien van stalen of houten poten (2), dan zijn er 160 combinaties mogelijk. Dat is super! De consument kan hem dan helemaal naar wens samenstellen. Als je deze variaties tenminste perfect kunt tonen. Hoe beter je het eindproduct kunt tonen, hoe meer je twijfel bij je bezoekers kunt reduceren.

Inspiratietool, de online showroom

Probeer het zelf!

De inspiratietool is als een standaard tool, maar ook volledig op maat gemaakt beschikbaar.

 

 

Wil je jouw producten perfect presenteren en de mogelijkheid bieden om producten te personaliseren? Vertel ons jouw wensen!


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data. Wil je weten hoe we dat doen?
Lees er over in onze privacy statement.