/>

 

Ambachtslieden van NU voor U

 

Bij Dutch Grit hebben we een diepe liefde voor techniek. Code is de basis waarop we bedrijven laten excelleren. Coderen is ons ambacht. Met zorg en aandacht samengesteld, vol ambachtelijke trots geperfectioneerd, gedegen vakkennis en strikte beroepsethiek. We streven naar meesterschap.

 

 

Dutch - Samenwerken naar innovatie

De Nederlandse economie is een kenniseconomie. Liefde voor techniek en innovatie zetten wij in om onze klanten te helpen. Ons team is het Nederlandse volk in het klein: nuchter, integer en nieuwsgierig.

Grit = Passion +
Perseverance

Vernuftige en inventieve vaklui bijten zich vast in jouw complexe problemen en laten niet zomaar los. Is het moeilijk en zijn er geen kant-en-klare oplossingen voorhanden? Dan zijn wij op ons best.

Vakmanschap is meesterschap

 
Ons ambacht vereist een gedegen vakkennis en een strikte beroepsethiek. Vakbekwaamheid en ervaring zijn doorslaggevend voor het succes. Wij zien de onderliggende schoonheid van de code die we schrijven.

‘Bij ambachtelijke producten is elk exemplaar uniek doordat de ambachtsman individuele aandacht schenkt aan het materiaal. Persoonlijke aandacht, vakbekwaamheid en ervaring zijn doorslaggevend om tegemoet te komen aan de specificatie van de klant.’

Definitie van Wikipedia: 'Ambachtelijk'

Onze partners

Wij leveren gebundelde kracht, als technologie provider expert in realisatie, met een breed partnernetwerk voor concept en design. Zo doet iedereen precies datgene waar hij goed in is.

Lettow Studios

Movin

Consolit

Online Department

Microsoft Gold Partner

Umbraco Developers CMS

Lucrasoft IT Beheer

Picario

 

 

Wil jij weten waar wij code in zouden zetten om jouw online succes te vergroten? We maken graag kennis!


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).