Gerjan van der Giessen Marketing- & Communication Manager 17 augustus 2018

Nieuwe ambachtsman: Chris Dingjan

Op 1 juli j.l. is Chris Dingjan ons team van vakmannen komen versterken als sales manager. Welkom Chris! In deze blog stelt deze enthousiaste dertiger uit Dordrecht zich aan je voor.

“Toen de vacature van Dutch Grit op mijn pad kwam was ik direct enthousiast. Dit leek me een organisatie en functie die alles omvatte wat ik zocht. Het was de nieuwe uitdaging die past bij mijn opleiding en achtergrond in de ICT, passie voor internet, webshops, online marketing en sales.”

Chris heeft al heel wat jaren ervaring op het vlak van onze focus: webdevelopment en retail. 

“De afgelopen 9 jaar heb ik veel ervaring opgedaan op het raakvlak van webdevelopment, internet marketing en sales. Voor de agrarische groothandel waar ik werkte heb ik een succesvolle webshop opgezet binnen het bedrijf. Naast de ontwikkeling en marketing van deze shop regelde ik het volledige proces van inkoop, verkoop tot klantenservice en aftersales. Deze periode heeft een schat aan ervaring en kennis opgeleverd die ik nu graag in ga zetten voor Dutch Grit en haar relaties.”

Het is wel even een omschakeling toch?

“Voorheen moest ik praktisch alles zelf doen, nu maak ik deel uit van een team. Dat bevalt me erg goed. Het is een nieuwe uitdaging en echt een andere invulling van werkzaamheden dan ik gewend ben. Maar ik maak me daar geen zorgen om, ik heb het gevoel dat ik hier op mijn plek zit. Met veel enthousiasme en een positieve vibe ga ik mijn uiterste best doen om samen met het team een succes te maken van alle projecten die we mogen doen.”

Zeg en Chris, is er verder nog iets wat we van je moeten weten?

“Ik ben een buitenmens, Nederland is best mooi en ik kom graag in het bos of het strand. Op reis ga ik graag naar imposante bergketens, woeste rivieren en tropische stranden, Noord-Amerika staat dan ook nog hoog op mijn bucket-list. Verder ben ik van huis uit een echte luchtvaartfanaat, mijn vader vloog en daardoor ben ik in en om vliegtuigen opgegroeid. Te gek om boven het wolkendek en soms bergtoppen eindeloos weg te kunnen kijken waar altijd de zon schijnt.”

Ben je benieuwd wat Chris voor het succes van jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op voor een afspraak om kennis te maken en samen te kijken wat er mogelijk is.