Steven Somer Manager - Dutch Grit 19 maart 2020

Ook nu staat Dutch Grit  voor je klaar

Allereerst hopen wij dat jij en je naasten gezond en wel zijn. Ook wij geven gehoor aan de afgekondigde maatregelen van de Nederlandse overheid en het RIVM tegen verspreiding van het Corona virus. Sinds afgelopen vrijdag werkt ons team thuis, zodat wij - ook op afstand - de service naar jou kunnen blijven garanderen.

Dit betekent dat wij van maandag tot en met vrijdag tijdens de gebruikelijke kantooruren net zo bereikbaar zijn als anders. Onze collega's van de afdeling support zijn voor vragen telefonisch te bereiken op telefoonnummer: +31786811501. Stuur je liever een e-mail naar onze servicedesk? dat kan natuurlijk ook!

Stuur een e-mail

Kunnen wij met je meedenken?

Afspraken worden afgezegd, agenda's raken leeg. Natuurlijk benut je deze pas op de plaats om na te denken over de toekomst; hoe het anders kan. Want één ding is zeker, ook dit gaat gelukkig voorbij. Nieuwe professionele uitdagingen zullen er weer komen.

Hoe deze nieuwe online kansen er ook uit mogen zien, onze vraag aan jou is, ben je er dan klaar voor? Beschikt jouw organisatie over de juiste kennis, systemen en structuren? Weten je klanten je straks ook online te vinden?
Wanneer het antwoord hierop "nee" is, dan denken wij graag met je mee. Vanuit onze expertise staan we graag met raad en daad voor je klaar. Juist in deze verwarrende tijd.

Collega's Steven Somer en Erik Slikkerveer, plannen graag een gratis online adviesgesprek met je in.

Contact opnemen