/>
Steven Somer Manager - Dutch Grit 26 februari 2019

CASUS: klaar voor groei met Developer Services

Recent hebben wij een prachtig project mogen starten met onze Developer Services. Hiervoor wordt een bestaande applicatie opnieuw gebouwd op het Microsoft Azure platform. De organisatie is begonnen als een startup, al vrij snel wereldwijd gaan groeien en ontwikkelde hun systeem met een eigen development team.

In de startup fase is een eenvoudige weboplossing gebouwd. In de jaren die volgden werd dit een groot succes en is de applicatie hard gegroeid. Er kwamen meer klanten in het systeem. Grotere klanten ook die meer eisen stelden. Features werden toegevoegd op de bestaande architectuur en langzaam maar zeker ging de voortgang steeds trager. Het verhelpen van bugs kostte meer tijd en ook de snelheid van het systeem ging erg achteruit. De organisatie kwam op het punt dat het eigen ontwikkelteam niet meer vooruitkwam en dit de groei van de organisatie belemmerde.

Het is tijd voor een 2e generatie van de applicatie, en dat is waar wij mee helpen.

 

Klaar om door te groeien

Als ontwikkelpartner zijn wij naast het ontwikkelteam bij de organisatie gaan staan. We voeren een complete rebuild van de oplossing uit en kiezen hiervoor voor Microsoft Azure. Door gebruik te maken van nieuwe technieken, inzichten en methodieken is de organisatie klaar voor meer, grotere en veeleisende klanten.

Hiermee wordt de wereldwijde groei van de organisatie gewaarborgd en tegelijkertijd leden we het team bij de klant op. Hij heeft nu twee teams die de oplossing door en door kennen. Na de release en het opleidingstraject dragen wij de dagelijkse ontwikkeling en onderhoud van het systeem weer over aan het interne team.

We blijven langs de zijlijn betrokken en bieden ondersteuning bij problemen waar het team niet uit komt. Tevens adviseren we bij belangrijke architectuur beslissingen en kunnen we bijspringen als belangrijke deadlines gehaald moeten worden.

 

Met Developer Services bieden we ondersteuning aan bestaande teams. Zonder detachering model, zonder venderlock, zonder contract overname, we bouwen samen verder aan de groei van een organisatie. Wil je hier meer over weten? Lees hier meer of neem contact op om hier over door te praten.