/>

 

Apps

 

Zet extern én intern apps in om efficiënter en prettiger te werken. Het inzetten van een sales app kan zorgen voor meer verkopen en leidt tot een hogere mate van service voor de gebruiker. Apps zijn ook hét middel om interne processen te optimaliseren.

 

 

B2B m-Commerce

Technologie biedt groothandelaren de mogelijkheid om meerwaarde toe te voegen. Door retailers verkooptools te bieden, processen te optimaliseren en samen te werken, onderscheid je je van de concurrent en ben je klaar voor de toekomst.

Feiten en cijfers

Snel en eenvoudig je voorraden aanvullen

Verhoog je (online) conversie d.m.v. pushmeldingen

Optimaliseer interne en externe processen

B2B m-Commerce

Snel en eenvoudig bestellen met een app

Doordat retailers en consumenten steeds vaker de wens hebben om (online) inkopen te doen, zoeken groothandels naar oplossingen om het bestelproces, en daarmee de samenwerking met klanten, te optimaliseren. Als groothandel wil je dat jouw klanten altijd en overal jouw producten kunnen bestellen. Een mobiele app biedt enorm veel mogelijkheden. Even gemakkelijk en snel tussendoor de voorraad aanvullen in de winkel of op een beurs de nieuwste collectie laten zien en de mogelijkheid bieden om van tevoren al de nieuwe collectie te bestellen door alleen een barcode te scannen. Het kan allemaal gewoon met je smartphone.

De retailer of consument kan de app gebruiken om het assortiment van de groothandel te bekijken en producten te bestellen, maar kan ook zijn huidige voorraad aanvullen door een barcode of artikelnummer via OCR te scannen. Stuur pushmeldingen met specifieke aanbiedingen, nieuwe producten of doe een gerichte marketingactie op basis van de locatie van de gebruiker (in de winkel of tijdens een beurs).

De bestel en/of webshop app kan worden geïntegreerde met bestaande IT-systemen. Zodat de benodigde data automatisch kan worden doorgezet.

 

 

 

 

Kasius App

Kasius App Kasius App

Workflow apps

Apps zijn hét middel om processen binnen je organisatie te optimaliseren. De basis van elke optimalisatie is gebaseerd op het idee dat alle informatie centraal opgeslagen en beschikbaar moet zijn. Data is dan beter te beveiligen en te ontsluiten voor medewerkers (op verschillende rechtenniveaus). De gewenste gegevens zijn dan op elke apparaat, op elk gewenst moment door elke medewerker op te roepen en een wijziging op één plek is direct voor iedereen zichtbaar. Zo werkt je altijd met gegevens die up-to-date zijn. Afhankelijk van je processen, werkmethodes en huidige IT-systemen zijn er twee varianten: digitalisatie van informatie en volledige digitalisering.

 

 

Workflow Apps voor procesoptimalisatie

Digitaliseren van informatiestromen

Om de papieren informatiestroom te reduceren, wordt er een workflow app ingezet. Scan documenten in met barcodes en sla deze digitaal op in een systeem. Zodra het document in het systeem is opgeslagen, kunnen andere belanghebbenden het proces overnemen: ondertekenen, opvolgen etcetera. Deze workflow app wordt veel gebruikt om facturen, (pak)bonnen, declaraties en urenlijsten te verwerken.

Volledige digitalisering

Het is vaak helemaal niet meer nodig dat data een systeem uit gaat. Werken met (stootvaste) tablets en smartphones maken de printer voor een groot deel onnodig. Het tekenen van (pak)bonnen, indienen van urenlijsten, ondertekenen van facturen, doorzetten van orders naar heftrucks en het tonen van informatie in het magazijn. Het zijn allemaal dé perfecte werkzaamheden om volledig digitaal te verwerken.

Het werkt prettig voor je medewerkers, bedrijfs- en privacygevoelige gegevens worden veilig opgeslagen, er worden regelmatig back-ups gemaakt, processen worden digitaal opgezet en gewaarborgd en papier met bedrijfs- en of privacygevoelige gegevens worden veilig opgeslagen.

 

 

Wil je dat jouw organisatie zowel intern als extern efficiënter te werk gaat? Vertel ons jouw wensen!


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data. Wil je weten hoe we dat doen?
Lees er over in onze privacy statement.